Zamknij

Kulinarna podróż w przeszłość

11:46, 30.01.2025 Aktualizacja: 11:47, 30.01.2025
Skomentuj

Kotlet z jajka, ryba w galarecie, fasolka po bretońsku, czy sztufada wołowa w sosie kurkowym – to tylko niektóre dania, które będzie można skosztować już 21 lutego podczas specjalnie zorganizowanego wydarzenia o wymownej nazwie: PRL 2.0 na miarę Michelin.

O wrażenia kulinarne zadba kilku wyjątkowych kucharzy: Rafał Koziorzemski (Fisherman), Tomasz Purol (White Marlin), Artur Skotarczyk (Muga), Marcin Popielarz (BQL) oraz Marek Moskwa (Cremo).

Ciąg dalszy wywiadu na stronie Partnera

(.)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%